News & Events

Print

Kompania Apa- Albpartners sha ofron për çdo subjekt biznesi të cilët lejohen që të zhvillojnë aktivitetin e tyre, sinjalistikë për lehtësimin e masave të marra për kufizimin e përhapjes së covid- 19

Read more...

IMG-20190502-WA0003

Në ambientet e Muzeut Kombëtar, nga Bashkia e Tiranës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si dhe Ministria e Arsimit dhe Sporteve u organizua edicioni i X i Panairit “Work & Study”, ku morrën pjesë 65 kompani, universitete e institucione të ndryshme. Stenda dhe materialet promocionale për Bashkinë e Tiranës u realizuan me sukses nga […]

Read more...

DSC_0082_Fotor

Within the framework of the implementation of the IADSA project "Korça Food Hub: Sustainable Rural Development through Regional Branding", at the University of Korça was held a start up competition with students from different profiles. The aim of the activity was to encourage the local youth to identify business ideas that promote local economy and […]

Read more...

unnamed (1)

Sales training

25.05.2018

In the context of the implementation of the IADSA project "Korça Food Hub: Sustainable Rural Development through Regional Branding", on May 25 th 2018, a sales training was held with young people who want to be part of Korca Food Hub as resellers, suppliers, employees, etc. During the training participants were introduced to different marketing, […]

Read more...

On May 11 th , at the University of Korca, was held a visit and a fruitful conversation in the with the students of the Agro tourism profile. The purpose of this meeting was to inform and educate a healthy life, as well as to raise awareness of the consumption of local products. The comments […]

Read more...